Vegetarische broodjes met avocado spread

Thuis zijn wij enorm fan van de producten van Valess. Je kunt alle kanten ermee op. Dus wij kopen er regelmatig verschillende producten van en maak ik er iets lekkers mee. Wij missen het vlees dan ook echt niet. 

Dit keer heb ik gekozen om van de vegetarische schnitzel een broodje te maken in combinatie met een frisse avocado spread. Hiervoor heb ik de gebruikte ik de Eat Me avocado, deze zijn gelijk rijp voor gebruik. 

Dit broodje heb je binnen no time gemaakt en je hebt een heerlijk broodje om van te smullen. Deze kan je combineren met de Turkse linzensoep.

Ingrediënten

Valess schnitzel 
Bolletjes 
Halve komkommer 
Tomaat
Avocado
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel yoghurt
1 limoen
1 teen knoflook
1 theelepel zout en zwarte peper

Bereidingswijze

Bak de schnitzels in de pan en snijd de broodjes ondertussen open.

Doe de avocado, knoflook, yoghurt, mayonaise, sap van de limoen, zout en peper in een hakmolen en maal dit fijn tot een smeuïge mengsel. 

Maak linten met een kaasschaaf van de komkommer en snijd de tomaat in plakken.

Pak je broodje en smeer daar een lekker wat avocado spread op.  Leg daar de schnitzel op en doe daar de linten van de komkommer en tomaat op. Doe daar bovenop nog wat avocado spread. 

Tada! Je hebt een heerlijk broodje klaar gemaakt om van te genieten. Je kan het natuurlijk ook serveren met wat frietjes of gebakken aardappels. 

Eet smakelijk!