Hallo! Even kennismaken…

Ik ben Maral en welkom op mijn foodblog. Ik ben het gezicht achter Mama Alpacas Kitchen. Ik ben getrouwd met Angelo en wij hebben 2 prachtige meiden.

Nu denk je waarschijnlijk hoezo Mama Alpacas Kitchen? Mijn dochters spelen altijd dat ze alpaca’s zijn en dan krijg ik de rol van mama alpaca toebedeeld. Daarnaast ben ik al jaren enorm fan van alpaca’s. Dus ik was er al vrij snel uit wat mijn naam betreft.

Naast dat ik het erg leuk vind om te koken en bakken, werk ik 3 dagen in de week bij de COA. Ik heb een leuke en drukke baan en door te koken en te bakken, kan ik weer lekker ontspannen. Mijn leven draait dan ook om eten. Maar reizen en eten gaan wat mij betreft hand in hand.

Mijn passie voor koken is op jonge leeftijd begonnen. Ik vond het altijd leuk om in de keuken te staan bij mijn moeder. Hoe ouder ik word, hoe meer ik merk dat ik net als mijn moeder kook. Ik moest ook heel erg opletten toen ik recepten ging uitschrijven. Waarom? Omdat ik gewend ben om de ingrediënten op gevoel toe te voegen. Alleen is dat lastig om in een recept te schrijven, maar heb mezelf wel aangeleerd om de hoeveelheden op te schrijven. Dat maakt het ook wat makkelijker voor jullie. Mijn man zegt ook altijd: “Hoe jij met kruiden omgaat… ik durf het niet, hoor!”.

Ik weet dat iedereen het druk heeft, maar toch gezond en lekker wil eten. Daarom vind je op mijn blog veel makkelijke en lekkere recepten . Ik vind dat koken niet moeilijk hoeft te zijn, maar het moet wel lekker zijn. Dus dit heb ik met elkaar gecombineerd en dat is de basis van de recepten die ik met jullie deel.

Heel veel kookplezier en stuur me gerust een berichtje!

Liefs, Maral

Maral - Mama Alpacas Kitchen