Cinnamon Rolls

Makkelijke cinnamon rolls! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Met dit recept heb je binnen no time iets lekker op tafel waar iedereen van geniet. Hier is dat in ieder geval wel zo, want er blijf geen kruimel over!

INGREDIËNTEN

1 blik croissantdeeg
3 eetlepels suiker
1 eetlepel kaneel
1 eetlepel boter
1 eigeel en 1 eetlepel melk
50 gram poedersuiker
1 eetlepel melk

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in met wat boter. Haal het croissaintdeeg uit het blik, rol deze uit en plak de naden aan elkaar, zodat er geen gaten meer in het deeg zitten. Smeer het in met wat boter.

Mix in een kommetje de suiker en kaneel. Strooi dit over het deeg. Rol het deeg op en snij het in stukken van 5 centimeter breed. Doe ze in de ingevette ovenschaal. Mix vervolgens in een kom het eigeel en de melk met elkaar. Smeer de rollen in en zet ze voor 15 tot 25 minuten in de oven. Haal ze daarna uit de oven en laat het wat afkoelen.

Meng in een kom de poedersuiker en de melk om de glazuur te maken. Bedruip dit over de cinnamon rolls en het smulfestijn kan beginnen.

1 Comment

  1. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mama-alpacas-kitchen.nl/cinnamon-rolls/ […]

Comments are closed.