Vega Crispy Sticks Wraps

Wij proberen als gezin minimaal een tot twee keer per week vegetarisch te eten. Niet alleen voor ons zelf, maar ook voor het milieu. Dus bij deze wederom een gerecht zonder vlees. En ook bij dit gerecht zul je niet weten dat je geen vlees eet en zul je het daarom ook niet missen. Wij hebben echt genoten van deze wraps met Crispy Strips van Vales, met een eigen draai in de vorm van een eigen gemaakte saus chili-mayosaus!

INGREDIËNTEN VOOR DE WRAP

2 pakjes Crispy Sticks van Vales
Tortilla Wraps
Sla
Tomaten
Komkommer

INGREDIËNTEN VOOR DE CHILI-MAYOSAUS

3 eetlepels chilisaus
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel citroensap

BEREIDINGSWIJZE

Maak eerst het sausje klaar, door alle ingrediënten in een schaaltje te doen en dit goed te mengen. Lekker zijn hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Bak vervolgens de Crispy Sticks tot ze mooi goudbruin zijn geworden. Warm de wraps even op in de oven en besmeer ze vervolgens met de saus. Bekleed de wrap vervolgens met wat sla, tomaat en komkommer en leg de Cripsy Sticks erop. Nu nog even opvouwen en klaar om aan tafel te gaan. Snel, makkelijk en lekker!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om wat groente of frietjes uit de oven erbij te doen.