Appel-kaneel rolletjes

Dit is de meest snelle en makkelijke toetje wat je kan maken. Serveer het met een bolletje slagroomijs en jouw gasten zullen er gegarandeerd van genieten.

INGREDIËNTEN

1 blik croissantdeeg
2 appels
2 theelepels kaneel
1 eetlepel suiker
Handje ongezouten amandelen
1 ei
1 eetlepel melk

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Schil de appels en snij ze in stukken. Meng het kaneel en de suiker in een kom en doe de appels erbij. Hak vervolgens de amandelen in grove stukjes. Voeg dit ook toe aan het appelmengsel.

Haal het deeg uit het blik, rol deze uit en maak de naden aan elkaar. Verdeel je deeg in 3 gelijke delen. Doe wat appelmengsel erop en rol dit op. Snij het in gelijke delen en leg het in de ovenschaal. Herhaal deze stap met de rest van het deeg.

Klop in een kom de ei los en doe de melk erbij. Roer dit door elkaar en meer alle rolletjes in het met eimengsel. Zet de ovenschaal voor ongeveer 20 tot 23 minuten in de oven tot de rolletjes mooi goudbruin zijn. Haal ze uit de oven en laat het afkoelen. Als je het lekker vindt, doe je er wat poedersuiker overheen. Geniet ervan!