Wie houdt er niet van? Een heerlijk broodje kerrie kip met zoetzure komkommer en uitjes. Water loopt mij al in de mond als ik er aan denk.
Deze heerlijke broodjes heb ik gemaakt met de kruiden van Nandan Surinami.
Ingrediënten
- 4-6 Surinaamse puntjes
- 500 gram kipfilet
- 2 el kerrie masala
- 50 ml water
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in een koekenpan met een scheutje zonnebloemolie.
Haal de kipfilet uit de koekenpan. Snipper de sjalotjes en de knoflook. Fruit in dezelfde koekenpan de ui en de knoflook. Mix de masala kruiden met wat water en doe dit bij de uien mix. Voeg de kipfilet hier aan toe en toe dit goed door elkaar. Laat het voor 5 minuten staan.
Snijd de broodjes op en doe de kipfilet tussen de broodjes. Doe er wat zure komkommer en uitjes bij en serveren maar!
Eet smakelijk.
… [Trackback]
[…] Info on that Topic: mama-alpacas-kitchen.nl/broodje-kerrie-kip/ […]
… [Trackback]
[…] Information on that Topic: mama-alpacas-kitchen.nl/broodje-kerrie-kip/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Information here to that Topic: mama-alpacas-kitchen.nl/broodje-kerrie-kip/ […]